Beleggen

Beleggen Beurs aandelen

Tips Beleggen

Beleggen begint bij beurs, AEX, AMX, Nasdaq, Euro, Koersen. Vind hier de Onafhankelijke informatie over beleggen in aandelen, analyses van beursinformatie, kortom alle informatie die u nodig heeft om op de beurs te beleggen met rendement: Beleggen kun je op verschillende manieren doen. Je kunt je geld beleggen in bijvoorbeeld vastgoed. Je koopt een huis en hoopt dat het huis over een tijdje meer waard is. Of je zet je geld op een spaarrekening. Dan krijg je gelijk rente, maar deze rente is vaak niet zo heel hoog. Er zijn ook nog andere dingen die je met je geld kunt doen. Bijvoorbeeld beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, opties en nog veel meer. U kunt bijvoorbeeld met een deel van uw geld willen beleggen om pensioen op te bouwen. In dat geval is het raadzaam om niet teveel risico te lopen. U bent immers op latere leeftijd afhankelijk van dit geld als inkomsten bron. Wanneer u geld apart heeft staan waar u eigenlijk niet zoveel mee doet en dat u ook niet direct nodig heeft dan kunt u wellicht gokken op een hoger rendement door meer risico te nemen. Beleggen is nooit zonder risico, maar er zijn vormen van beleggen die veel minder risicovol zijn dan andere vormen van beleggen.

Meer onderwerpen

Etisch beleggen

Ethisch beleggen

Wat is ethisch beleggen?

Steeds meer mensen en organisaties gaan bewust om met hun geldbeleggingen. Ze opteren voor spaar- en beleggingsinstrumenten die rekening houden met de mens, zijn milieu en zijn ontwikkeling. De ethische belegger heeft niet enkel de portemonnee maar ook het hart op de goede plaats... Bij de ethische ondernemingen waarin wordt belegd, vervalt de winstdoelstelling niet, maar wordt ze gekoppeld aan sociale en ecologische doelstellingen.

Club green  

Beursinfo  

Beleggen in Duurzaamheid

Wat is duurzaam beleggen?

Duurzame beleggers investeren hun geld in bedrijven of projecten waarbij niet alleen het financiële rendement telt, maar ook de gevolgen voor mens en milieu.

Beleggingsgrond.nl

Duurzaam Beleggen portal

Beleggingsadviseurs

Van Arkel

Advance Beleggingsadviezen

AEX Adviseur

 

Toezicht belegging

De Nederlandse Bank

Vermogensmonitor

 

Beleggen vastgoed

Beleggingspanden.nl

  

Indices voor Beleggers

AEX

Dow Jones voorspellingen

Indices Amsterdam

Derivaten,Obligaties,Rentes.ect

NASDAQ

Beleggen in Goud

Belegging in goud

 

Beleggen en Hypotheek

De Financiƫle Managers

 

Obligaties

Obligaties

Wat zijn obligaties?

Obligaties zijn anders dan aandelen, omdat een obligatie een schuldbrief is. Voor het bedrag dat je in deze vorm uitleent aan een onderneming ontvang je een jaarlijkse rente. Aan het einde van de looptijd koopt het bedrijf de obligatie terug voor de nominale waarde. Ondertussen kun je je obligaties echter op de beurs verkopen. De beurswaarde wordt bepaald door het verschil tussen de rentestand en de rente er voor de obligatie wordt uitgekeerd. Het risico is afhankelijk van het soort obligaties.

Financiel infonu

Institutionele beleggers

Wat is Institutionele belegger?

Onderneming die zich beroepsmatig bezighoudt met de belegging van middelen die haar door derden om uiteenlopende redenen zijn toevertrouwd.Voorbeelden van institutionele beleggers zijn pensioenfondsen en beleggingsfondsen.

Tips Beleggen 

Analist

Belegger.nl financieel nieuws

Beursplaza

Todays brokers

wijzer beleggen

Vastgoed Fundament Fonds

 

 Sparen

Spaarinformatie

   

Koersen

AEX  

Beleggingsfondsen

Amev

Bouwfonds.nl

Nationale-Nederlanden bancaire

Beleggings forum

Beurscafe.cc

De kritische belegger

 

Beleggingscursussen

BBOC

Beleggen voor jongeren

Beleggen voor Jongeren

 

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer

Wat is vermogensbeheer?

Onder vermogensbeheer wordt verstaan het beheer van een groot vermogen door derden.
Dit gebeurt door daarin gespecialiseerde organisaties of personen; ook wel vermogensbeheerders genoemd. Het vermogensbeheer kan op individuele of op collectieve basis gedaan worden.

Vermogensbeheerders

Anker Vermogensbegeleiding

Robeco Direct

Aandelen

Aandelen wat zijn dat?

Aandelen je hoort de term dagelijks, maar wat is nu eigenlijk een aandeel? Met een aandeel draag je een stukje risico in het kapitaal van een onderneming.

Aandelen info  

 

Nieuwsbrieven beleggingen

Belegger.nl

Beursanalyse.info

Beursbox

Vermogensvisie

Weekvooruitblik

 

Beleggen en Pensioenen

Pensioenvoorlichting

Watson Wyatt The Netherlands


Het lijfrentehuis

     

Top belegger

Behr.nl

Beursbox

Beursonline

Beurs.xl

De beurs

Eurobench

IEX